• Vakantie vanaf 15 t/m 30 april
    • Info via email
    • Advies op maat
 

Voedingssupplementen

Kruiden zijn veelal ook terug te vinden in voedingssuplementen. Of u nou wilt afvallen,meer energie wilt. Wij hebben voor u de juiste voedingssupplementen. Onze voedingssuppelementen zijn op natuurlijke basis. De kracht van kruiden worden met deze voedingssupplementen opnieuw bewezen. Zowel voor mens als dieren zijn er diverse voedingsupplementen. Voor dieren zijn er bijvoorbeelde supplementen tegen narigheden veroorzaakt door wormen, vlooien of teken.

Soorten voedingssupplementen

Onze voedingssupplementen zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Het hangt af van het doel wat u wilt bereiken met de supplementen.

Voedingssupplementen voor dieren

Naast onze voedingssupplementen voor mensen, hebben wij ook supplementen voor dieren. Dieren kunnen namelijk ook last krijgen van diverse klachten Door middel van onze voedingssupplementen waar gebruik wordt gemaakt natuurlijke producten kan uw dier goed herstellen.

Voedingssupplementen bij Kruidenwinkel

Al onze voedingssupplementen zijn gemaakt van natuurlijke producten. Wij hebben typische Chinese voedingssupplementen, maar ook diverse andere natuurlijke voedingssupplementen voor zowel mensen als dieren. Vragen over onze supplementen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor professioneel advies.