• Vakantie vanaf 15 t/m 30 april
    • Info via email
    • Advies op maat
 

Blooming tea

Als thee liefhebber moet je blooming tea een keertje hebben geprobeerd! Deze thee is een hele kunst opzich. Bij blooming tea worden namelijk met de hand theeblaadjes geplukt en worden ze vervolgens om een bloem gebonden. Wanneer u vervolgens deze bloembol in kokend water doet ontpopt deze zich tot een bloem. Het ziet er uit als een kunst opzich en heeft daarnaast een heerlijke pure smaak. De blooming tea is in verschillende soorten verkrijgbaar met iedere weer een kenmerkende smaak. Daarnaast ziet de ene bloem er nog mooier uit dan de andere wanneer u deze thee zet. Voor verschillende gelegenheden kan blooming tea niet alleen erg lekker zijn maar ook leuk! Zo kunt u bijvoorbeeld gedurende een high tea deze thee schenken. Zeker aangezien hij er ook erg leuk uitziet, en het mooi is om te zien hoe de bloem opbloeit zodra het in het kokend water ligt.

Blooming tea bij Kruidenwinkel

Bij Kruidenwinkel vindt u verschillende soorten blooming tea. De blooming tea bollen zijn veelal per 10 verpakt. De bloembollen kunt u wel tot 3 keer toe herbuiken. U haalt dus meerdere potten thee uit 1 blooming tea bloembol. Blooming tea is ook erg leuk om kado te geven. Dit omdat het een unieke thee ervaring is. Zo vindt u op Kruidenwinkel ook blooming tea in een leuke verpakking wat het erg leuk maakt aan iemand kado te geven.

Online bestellen

Blooming tea is nog niet erg populair in Nederland maar begint steeds bekender te worden. Wij als speciaal zaak hebben voor u de lekkerste soorten klaarliggen. Neemt u daarom eens een kijkje en laat u verrassen door deze heerlijke thee beleving. Zo zag u thee nog nooit!

Naast blooming tea bent u bij ons uiteraard ook aan het juiste adres voor diverse andere soorten thee. Wij hebben een ruim assortiment Chinese thee. De lekkerste kruidenthee van Nederland bestelt u gemakkelijk online bij Kruidenwinkel.com!