• Vakantie vanaf 15 t/m 30 april
    • Info via email
    • Advies op maat
 

Chinese thee

Chinese thee is al eeuwen oud. De Chinese theecultuur is al zo’n 2000 jaar oud en is ter wereld de oudste thee cultuur! Het is dan ook niet voor niks dan Chinese thee erg populair is en verkrijgbaar is velen soorten. Voor de Chinese thee worden namelijk al heel wat eeuwen veel verschillende soorten planten en kruiden gebruikt. Voor authentieke Chinese thee hoeft u tegenwoordig de deur niet meer uit. Want bij Kruidenwinkel bestelt u deze met het grootste gemak online en kunt u kiezen uit ons ruime aanbod. Daar waar u in de winkel vaak een beperkt aantal soorten vindt, vindt u hier meer dan 50 soorten Chinse thee! Met de verschillende verse kruiden zet u thuis de meest verse thee met een heerlijke pure smaak.

Soorten Chinese thee

Er zijn vele soorten Chinese thee. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de thee in verschillende kleuren. Wij hebben voor namelijk de lekkerste gele, groene, rode, witte en zwarte thee! Proef de Chinese theecultuur bij u thuis. Daarnaast vindt u hier blooming tea. Deze unieke thee bestaat uit een soort bloembol. Wanneer u deze bloembol in koken water doet, gaat de bloem bloeien. De bloemblaadjes fungeren bij deze thee als de theeblaadjes. Een uniek kopje thee met de heerlijke smaak van de bloembollen waar u van versteld zal staan. Deze typische Chinese thee is niet alleen erg lekker, maar het ziet er tevens ook erg leuk uit!

Chinese thee wordt ook vaak gedronken wanneer men op een natuurlijke wijze wil afvallen. De thee kan het afval proces bevorderen door de invloed van de kruiden die worden gebruikt bij het zetten van de thee.

Chinese thee bij Kruidenwinkel

U bent bij Kruidenwinkel aan het juiste adres beland. Met ons enorme aanbod Chinese thee hebben wij voor iedereen de perfecte thee. Wij garanderen u de beste kwaliteit. Wilt u graag meer weten over de verschillende soorten thee? Benieuwd geworden welke thee nu echt bij u past? Neem dan eens rustig een kijkje tussen de verschillende soorten en neem indien nodig gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.