• Sinds 2004
    • Info via email
    • Advies op maat
 

Geneeskrachtige kruiden

Op Kruidenwinkel vindt u een ruim assortiment kruiden en haalt u hier de juiste kruiden in huis. Kruiden worden al eeuwen lang gebruikt. Zeker in de tijd dat medicijnen vaak niet op voorraad waren of nihil waren, waren de verschillende kruiden hét hulpmiddel. Een optimale gezondheid hangt af van een goede balans. Het binnenkrijgen van de juiste voeding en voldoende lichaamsbeweging is erg belangrijk. Maar dit is niet het enige, toxines waar we aan bloot worden gesteld spelen hierin ook een belangrijke rol. Het is dan ook al vaak bewezen dat kruiden ook daadwerkelijk een positieve werking hebben op het lichaam en geest.

Werking van kruiden

Kruiden werken op een holistische manier. Dit wilt zeggen dat daar waar medicijnen vaak één bepaald symptoom behandelen, de kruiden vaak een bepaald deel van uw lichaam beïnvloeden. Kruiden hebben dan ook vaak een herstellende weking als het gaat om onze organen en ons lichaam. Bij het gebruik van kruiden is het niet de bedoeling dat u gelijk een grote hoeveelheid van de kruiden inneemt. Het blijven immers kruiden en zijn geen groenten! Het innemen van een kleine hoeveelheid kan al een grote werking hebben. Kruiden werken bijna nooit per direct. U zal dus het kruid een langere tijd moeten gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn een aantal weken een paar kopjes thee per dag te drinken voor een optimale werking.

Ruime keus kruiden

Voor al uw kruiden bent u hier aan het juiste adres. Of u nou meer balans wilt of een specifieke symptoom wilt bestrijden, wij hebben het allemaal. De kruiden zijn op alfabetische volgorde ingedeeld. Wanneer u al weet naar welke soort u op zoek bent kunt u deze met gemak vinden. Bent u nog nieuw met kruiden en heeft u nog advies nodig? Dan staan wij voor u klaar. Wij zijn namelijk al meer dan 12 jaar actief en hebben de nodige kennis opgebouwd om u te voorzien van een juist advies betreft de kruiden en chinse kruiden.