• Vakantie vanaf 15 t/m 30 april
    • Info via email
    • Advies op maat
 

Jiaogulan

In een kruidenwinkel als die van ons kan Jiaogulan niet ontbreken. Jiaogulan is ondere verkrijgbaar in een thee. Dat diverse soorten kruiden thee wordt gebruikt voor de gezondheid is niks nieuws. Maar de Jiaogulan is de laatste jaren steeds populairder en bekender geworden. Niet alleen is er thee, maar zijn er tegenwoordig ook al Jiaogulan energie capsules.

Wat is Jiaogulan?

Jiaogulan (Djauw-gu-lan) is een klimplant die velaal voorkomt in aziatische landen als China, Thailand en Japan. Deze plant speelt een belangrijke rol. In China staat de Jiaogulan ook wel bekend als het onsterfelijkheidskruid. De Chinese gemeenschap die zich bevindt in het gebied waar deze thee veelal wordt gedronken, leven gemiddeld meer honderjarigen dan in andere gebieden. Zij wijten deze hoge gemiddelde leeftijd aan het dagelijks drinken van Jiaogulan thee.

Gebruik van Jiaogulan

De smaak van Jiaogulan thee wordt vaak vergeleken met die van zoethout. Niet alleen wordt het veelal gebruikt voor thee, maar de bladeren zijn ook eetbaar en daardoor prima te gebruiken in salades. Bij Kruidenwinkel vindt u Jiaogulan thee. Zowel in de welbekende theezakjes, als in losse thee (100gram). De thee wordt veel gebruikt. Naast de thee, zijn er ook Jiaogulan capsules. Deze capsules neemt u in voor iedere maaltijd. De capsules bevatten vele anti-stoffen en dienen daarom ter preventie.

Jiaogulan haalt u bij de Kruidenwinkel

Hier bij Kruidenwinkel vindt u diverse soorten producten afkomstig van deze plant, zowel losse bladeren van de plant als thee en capsules. Wij leveren u uitsluitend de beste kwaliteit. En door onze voorraad kunt u uw producten snel in huis verwachten. Nog niet helemaal zeker over uw keuze? Mailt u dan gerust uw vraag naar info@kruidenwinkel.com. Wij informeren u graag over de vele voordelen van deze kruiden.